Børn og juniorer

Juniorgolf er et spil for både piger og drenge og indeholder:

♦ Konkurrence
♦ Spænding og udfordringer
♦ Kammeratskab
♦ Deltagelse i holdtræning
♦ Deltagelse i turneringer/matcher, klubarrangementer osv.

Golf er en god sport for dig – uanset om du i forvejen dyrker sport eller ej. Golfens handicapsystem er noget særligt, hvor du kan konkurrere på lige fod med dine kammerater, ligegyldigt om de er mere øvede end dig.

Handicapsystemet giver dig til enhver tid mulighed for at måle fremgangen i dit spil – i form af et stadigt lavere handicap – og derfor konkurrerer du først og fremmest med dig selv! 

Det sociale element vægtes højt i juniorafdelingen. Træningen tager udgangspunkt i det sociale aspekt, og i det hele taget er dette omdrejningspunktet for arbejdet med juniorerne.

Juniortræning foregår i en del af golfsæsonen (april-oktober), men golfanlægget er åbent hele året, ligesom der selvfølgelig kan spilles og selvtrænes ubegrænset udover de fastsatte træningstider.

På juniorsiden træner vi både på Remmevej og på Broholmvej.

Træningstider 2018
Tirsdage kl. 16.30-18.30 Remmevej
Torsdage kl. 16.30-18.30 Broholmvej

Træningen er om torsdagen opdelt i børnegolf den første time og juniorgolf den næste time.

Som junior kan du deltage i forskellige turneringer i andre golfklubber uanset handicap og erfaring.

I løbet af sæsonen vil der blive arrangeret interne fredagsmatcher, hvor forældre og søskende kan deltage i match og spisning.

Som noget nyt vil der også blive mulighed for at spise en billig juniormenu i klubhuset i forlængelse af nogle udvalgte træninger.

Hvis du mener, at golf kunne være noget for dig, er du velkommen til at prøve to ugers gratis træning, før du beslutter dig. Vi har golfudstyr, som du kan låne i starten.

Du kan vælge mellem to medlemskaber:
Medlemsskab med DGU-kort 1000 kr.
Medlemsskab uden DGU-kort 500 kr. (giver ikke mulighed for at spille andre golfbaner)

Vi opfordrer forældre til at give en hånd med ved træningen – der er altid brug for en ekstra hjælper.

Læs mere om juniorafdelingen på facebook under Ikast Tullamore Golf Club Junior. Her opdateres løbende med arrangementer og info om træning.


;