IKAST banen

 

18-hulsbanen er vinterlukket.

Du er velkommen til at spille på vores 9-hullers Pay&Play Bane eller besøge Tullamore Golf Club i Tulstrup.

 

Velkommen til IKAST banen 18-huller

18-huls banen er helt udsøgt og langt fra så flad som den midtjyske hede - beliggende i let kuperet terræn på øst-kanten af en højtsvunget bakkeø fra istiden.

Der kan spilles fra fire forskellige teesteder.
47 - 4.718 meter

51 - 5.086 meter

54 - 5.450 meter

59 - 5.884 meter  

I september 2020 er banen vendt og nye huller er taget i brug.

 

Se Baneguiden her

Se Scorekort her

 

Regler

Lokale Regler (Godkendt af DGU)

Se opslag i klubhuset for midlertidige lokale regler.

Konverteringstabeller for Ikast 18-hulsbanen


Damer 47 51 54 59
Herrer 47 51 54 59
 

Efterårsinformation:

 

Etablering af nyt teested (54/51) på hul 3

De af jer, der har fornøjelsen af at spille hul 3 fra toppen af bakken vil vide, at teestedet ikke er blandt de bedste. Det bliver der snart gjort noget ved. I løbet af efteråret vil der således blive lagt nyt rullegræs på hele teestedet. De opmærksomme medlemmer har nok studset over, at der er blevet gravet flittigt i den seneste periode. Der er nu etableret vanding på teestedet, så vi forhåbentlig kan få et flot og lækkert teested, som afspejler resten af hullets kvalitet.

Når det nye græs er lagt, vil teestedet blive lukket, og et midlertidigt vil blive oprettet i stedet, såfremt der stadig kan spilles på banen.

Dollarspot (igen)

Vi forstår, at det kan være trættende at høre om svampen Dollarspot. Det er dog fortsat noget vi som klub skal være ekstremt opmærksomme på, og udvise den største respekt for. Tullamore er meget hårdt ramt i øjeblikket, og med den store mængde medlemmer, der bevæger sig mellem Ikast og Tullamore, kan vi ikke påpege ofte nok, hvor vigtigt det er, at man sørger for, at få renset udstyr, sko, trolleys mm. når man har besøgt andre baner. Vi ser og hører desværre om rigtig mange andre danske baner, som bliver hårdt ramt af svampeangrebet.

For de af jer, der endnu ikke er bekendt med Dollarspot, så er det en invasiv svampeart, som kendetegnes ved at dræbe græsset i de områder, der er inficeret. De steder hvor dollarspotten er aktiv, kan græsset ikke sætte nye skud, og umuliggør dermed væksten.

Rimfrost

Selvom vi endnu ikke er løbet ind i rimfrost, så bevæger vi os hen mod en tid, hvor rimfrost kan forekomme. Ved rimfrost er banen lukket indtil greens er frostfri.

Der vil blive opsat skilte, og vi vil forsøge at kontakte spillere med starttider, som kan blive ramt af nedlukningen.

Ved nedlukning pga. rimfrost skal man selv sørge for at booke en ny tid, hvis den oprindelige falder indenfor lukningen.

Hvis vi kan se, at vi er på vej mod en periode med høj risiko for rimfrost, så vil vi spærre tiderne af fra morgenen af.

 

Vi håber I vil udvise hensyn til vores greenkeepere og banen, og ellers nyde at spille banen her i den sidste del af året.

 

Med venlig hilsen

Ikast Golf Club

 

 

Privatlivspolitik


;